Gezonde Lunch op kantoor


Hoe werkt het?

Wij zorgen er voor dat de lunch niet alleen gezond is tevens lekker en gevarieerd!

Samen met jou, bespreken we de wensen van jou en je collega’s. Op basis van deze wensen wordt er wekelijks een verse lunch gemaakt door onze koks. Wij maken alles zelf, van de spreads tot aan de biologische soepen.
Op deze manier nemen wij al het werk voor de lunch uit handen, tot aan het klaarzetten op de lunchtafel aan toe.

Waarom een gezonde lunch?

Dát gezond eten goed voor ons is weten we echt wel. We worden bedolven met deze boodschap en de gezonde recepten en artikelen over wat nu wel of niet goed voor ons is vliegen je om de oren. Maar laten we niet vergeten waarom een gezonde lunch en het maken van gezonde keuzes nou zo belangrijk is.

Gezonde voeding heeft talloze positieve werkingen op ons lichaam, zowel aan de binnen als de buitenkant. Door gezonde voeding voelen we ons fit, hebben we meer energie, een betere nachtrust, kunnen we ons beter concentreren en hebben een betere weerstand.

Het doel van gezond eten is dat wij ons goed voelen en vol energie zitten. Zodat we goed kunnen functioneren en presteren in ons dagelijks leven. Zowel op het gebied van werk als vrije tijd/hobby’s. Dat we vol energie kunnen doen wat we het liefste doen en willen bereiken. Dat we ons fijn en gelukkig voelen!Zin gekregen in zo’n lekkere, gezonde lunch bij jouw op kantoor?
Laat het ons weten!


Naam & organisatie

Email adres

Aantal medewerkers